Saturday, November 1, 2008

Oda og Ole-August blir avvist fra fiskedammen.

Oda og Ole-Gustav. Altså meg og Ole-August, var i dag på kino, fordi det skulle være halv skjorte på jeans der.
Det var mye Halloweenpynt fra kvelden før, og kinoen delte ut endel gratis godis. Så Ser vi at alle ungene liner opp for å fiske i en fiskedam. Meg og Ole-August tenkte.. Ja, vi har jo kjøpt billett, hvorfor skulle ikke vi få. Dessuten er jo ingen av oss spesielt høye. Køen var lang og endeløs, og vi ble bare mer og mer godissulten når vi så alle smash-posene og posene med biler som ble fisket opp av dammen, og glade unger som tuslet fornøyd inn i salen for å se "Kurt blir grusom". Da vi endelig kom frem, ser organiseringsdama strengt på oss og sier: Hvor gamle er dere? Og vi ser på hverandre... øhm..gamle nok?
Det var tydeligvis ikke riktig svar.. Fordi vi fikk ikke fiske. Vi ble grovt avvist med svaret: Dette er kun for de MINSTE ungene.
Med bøyde hoder og et omvendt smil om munnen, tuslet vi til billettdamen, vi passet på å klage på fiskedammen, og at de burde ha en dam for de eldre ungene også.

Men som trøst fikk vi velge oss èn godsiting fra et stort bord som sto ved damen, og et glass med pepsi max eller en ny og eksprimentell farris. Så Det var ikke så ille likevel!

Noe som kunne blitt så katastrofalt, ble likevel ganske godt bandasjert.

4 comments:

Anonymous said...

Halv skjorte på jeans:D

Anonymous said...

OMGÆD. Jeg måtte le når jeg leste dette "Oda ville fiske i fiskedammen, men fikk ikke lov" hahaha :D

- Arild

hallo said...

men dette var jo gøy.det står jo om meg på internett.wow ok ja, så må det jo nevnes at filmen var topp super og at det nok var det som gjorde helhetsinntrykket av kinoturen god(ettersom godteriet og brusen ikke var det absolutt ultimate.men selvfølgelig.godt, ja.)

pjuskepenn said...

Det var virkelig trivelig! Absolutt.

Men ja. Nå er du all over the Internet.