Saturday, April 10, 2010

Har virkelig hatt en super jentekveld med Mariell, Marte og ei venninne av Marte! De to sistnevnte ga seg tidlig, så meg og Mariell ble overlatt til oss selv fra i går til i dag! Så det ble en jentekveld/natt/morgen/formiddag.

Var konge. To jenter. Masse vin, masse prat, masse latter og dans i mange mange timer. I 5 tiden i morges fant vi ut at vi skulle lage hamburgere. De eide essoburgeren så jævelig. Vi hadde maiskobler som tilbehør. Fylleburger FTW, I shit you not. Må si det var herlig å være med Mariell igjen. Virkelig en av de jeg har savnet. Men sånn er det når man er to stykker som har det travelt dag ut og inn.
Så hoppet vi i seng. Mariell har en deilig dobbeltseng, en deilig dobbeldyne og det passet jo bra siden vi så ganske så dobbelt, så alt ble jo dobbelt så mye som det var! Vi hadde altså en sweet frippelseng og frippeldyne.

Vi våknet så i 8 tiden, slo på tven, spradet rundt i undertøy, noe man kan gjøre når man har huset for seg selv! Så lagde vi toast, drakk blåbærsaft og chillet med prat og Tom & Jerry. Sistnevnte er komivold på høyt nivå, forkledd som barnetv har det tatt verden med storm! Fantastisk. Mye bedre enn alt annet mølj barn får servert i dag.
Uansett, jeg puslet meg hjem nå i 11 tida. Nydelig vær! Nydelig start på dagen!
Mariell er fin å våkne med.





Vi svinger rundt med køll, hey, men er det klokt?
For en vakker dag må alle se kaninen sin bli kokt.


That's right. Klovner i Kamp får det sagt altså.










Mjaumjau.



2 comments:

Anonymous said...

Oh. the dynamic duo!
hadde drept for å våkne mellom dere.
-tu fan

Generoman said...

Bruk briller oftere, frøken Holm. Det kler dem helt aldeles fantastisk.