Friday, June 4, 2010

I går så jeg filmen Sex and The City 2, det var i forbindelse med moteshowet jeg skal gå. Vi fikk snikpermieretitt. Men det var heller Sex and The Shitty 2. Utrolig kjedelig, de kunne ikke gjort det mer banalt og uspennende. mjau mjau mjau *riste på hode*

9 comments:

Anonymous said...

Du så utrolig bra ut i dag.
-tu fan

pjuskepenn said...

tusen takk =)

klærne funket bra! Sminken og håret var ikke bra.

Generoman said...

Sorry altså, jeg er ikke imponert. Og hva utringningen angår, så kan jeg ikke si den fanget blikket mitt. Bedre lykke neste gang.

pjuskepenn said...

Utrigningen var bare endel av helheten. men ja, hvor kommer den inn her i samtalen? Uansett, bemerket du deg faktisk at jeg hadde en utrigning siden du kommenterer den, så da har den jo fanget blikket ditt! Bedre lykke til på neste burn.

Generoman said...

Du nevnte den selv. Hadde du ikke gjort det, ville jeg ikke lagt merke til den.

Jeg nevner den som en del av reaksjonen på kommentaren din fan kom med. Jeg kan ikke si jeg er enig med ham/henne. Det at du måtte påpeke at utringningen var der, beviser at den var feilslått. Noen klær ser bra ut med utringning, hvilket ikke var tilfellet. Den andre funksjonen en utringning har, er å fremheve brystpartiet såpass mye at det blir merkbart, hvilket heller ikke var tilfellet. I rest my case.

pjuskepenn said...

kan ikke huske jeg nevnte den selv, men det kan så være. I såfall burde du nevnt det i kommentaren din ovenfor. Min fan nevnte aldri noe om utrigning eller brystpartiet, han sa at jeg så bra ut. om han merket seg puppene mine eller ei er jo irrelevant. Det at jeg påpekte min egen utrigning (noe som skjeldent forekommer i en seriøs setting) må nok ha vært en fleip fra min side, dog selv var jeg fornøyd.

Personlig likte jeg kjolen min veldig godt, og fasongen komplimenterte kroppen min. Det er ikke helt sant at utrigning skal gjøre brystpartiet merkbart. Det forlenger overkropp og hals, men den kan også ha funksjonen ved å gjøre brystpartiet merkbart.

Dypfryst said...

Men så var vel ikke tilsettingen ment for å imponere Roman heller.
Så det er jo like greit.

pjuskepenn said...

Sant så sant. Godt poeng der

Anonymous said...

Æ syns Oda va dritfresh!
Ho gjorde en konge jobb med det hun fikk. Sprudlende humør og sweet laidback attitude gjorde meg skjelven.

Og whatever Geno har til kommentar for kjolen... Give it a rest.. You dont know fashion...
Fargen på bilen har lite med toppfarta og hvordan den oppfører seg i svingene.. For svingende!!!
-tu fan