Saturday, September 5, 2009

Kjenner du deg selv?

I går var jeg å tok en brillesynstest, og det viser seg at den visste absurd mye mer om meg enn hva jeg selv gjor. Jeg har aldri påstått at jeg kjenner meg selv ut og inn. Men utseendemessig så vet jeg jo hvordan det ligger an..sånn høvelig..trodde jeg..
Det har seg nemlig slik at grunnen til at jeg blir sliten i øynene av å lese lenge, og at ting flyter litt rundt, er fordi jeg er SJELØYD! Her har jeg gått rundt store deler av livet mitt, ant fred og ingen fare, så får jeg høre at jeg er en cross eyed freak! Jeg trodde jeg kjente ansiktet mitt såpass. Men dette kom i allefall som et lite morende sjokk på meg i allefall.

Kanskje grunnen til at jeg ikke har lagt merke til dette selv, er fordi jeg er så sjeløyd at jeg ser dobbelt, så dobbelt og utsklidd at det sklir tilbake til hva jeg tror er normalt, slik at jeg innbiller meg at jeg ser ut som alle andre? anyway.. Verden slik jeg ser den blir jo ganske normal i mine øyne.
Jeg vet ikke om jeg føler meg lurt heller. Altså hvem vet hvor lenge jeg har vært sjeløyd.. Er jo få som bemerker andres feil av høflighetsnormer liksom.
Ikke misforstå meg, jeg har faktisk ikke noe imot å være sjeløyd, det er ganske gøy,
men jeg kunne sikkert utnytta denne informasjonen for lenge siden om jeg hadde visst dette tidligere!

Men bedre sent enn aldri!
Jeg skal i allefall finne en måte å bruke det til min fordel. Men jeg må si det er ganske rystende å få en slik en nyhet!

so, see ya all in all directions!

2 comments:

Unknown said...

Du slektes på meg lillesøster. Du har sikkert sett hvor skjeløyd jeg er ;)

Fra spøk til alvor,så var jeg ca 17 da de fant ut at jeg er skjeløyd. Selv om jeg aldri har sett det selv :D

pjuskepenn said...

haha! sykt! it runs in the family!:D
dette er jo kjempemorsomt!

Har aldri sett eller lagt merke til at du er sjeløyd heller. :D