Tuesday, December 2, 2008

Har mørketida gått innpå deg?

Jo, jeg kan vel egentlig si det. Dette er høytiden for Jon Blund. Ellers i året er han relativt ustabil, du er trøtt om morgenen, og lysvåken på kveldstid. Men nå i Desember må han jo virkelig ha snublet i sovestøvposen sin og drysset ut litt for mye. Eller kanskje han har blandet en for sterk dose sovestøv. Eller kanskje Jon Blund og Ole Lukkøye har tatt doble turer.
Alle går i allefall rundt og er konstant trøtt hele tiden. Man merker det spesielt på skolen. Det er mye fravær, folk er helt bortevekk og pusler rundt i sin sovestøv rus i et ønske om å være hjemme under dynen sin, og ikke gløtte på øyelukkene før 24 Desember..

Hvorfor går man ikke i hi på denne tiden av året? Man kunne jo omså hatt i lekse å lese en jævla bok. Det er helt unaturlig for mennesker å være oppe og fungere når det er så mørkt. Alle er sånn passe grettne, stresset og nærtagende.

Juleferien er så nær, men likevel så evig fjern. Jeg har i allefall blitt en julekake nå.
Dagens lyspunkt var The Julekalender på tv2. Da klarte jeg virkelig å lokke frem julestemningen. Her er det forøverig pyntet til advent, og det føles veldig bra, advendtspakker og sjokoladekalender. Det er supert! Så da har man jo et lite lyspunkt om morgenen i det minste!

1 comment:

Arild L. said...

Mørketiå har definititvt gått innpå meg!